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São Sebastião Site

Specialty coffee producer.

Paulo has been a coffee producer since 1975, when he married Mara, a teacher who abandoned her life in the city to start her family in the rural area. Since 2003, when the farm was going through a financial crisis, we switched to the production of specialty coffees. Since then, we have dedicated ourselves day after day to producing rare, surprising and unique coffees.  

Today, Juliano and Irys, the couple's children, have come together to provide consumers with a better experience with these coffees in a family production setting. 

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Fermentado 2SL

Variedade Coffea Arábica

Este café foi produzido pelo Sítio São Sebastião,

no Talhão Caixa D'água, numa altitude de 900m.

RASTREABILIDADE:

Colheita: de 21/07/2023

Métodos de pós colheita: Lavado, Fermentação aeróbia em bombas de 200l por 72hrs.

Secagem: lentamente em Terreiro Suspenso até atingir 18% de umidade e em seguida em Vulcão até atingir 11%.

1mês de armazenagem para descanso e homogeneização da humidade do grão.

Benefício: 18/09/2023

Armazenagem final: Sítio são Sebastião 20/09/2023

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Perfil Sensorial

NOTA SCA: 84,5PTS

Café com aroma de frutas vermelhas, laranja, mel, acidez cítrica vibrante, fermentado vinhoso, refrescante e retrogosto agradável.

Roberto Gregatti

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